Banner

3. divisjon Nordmøre/Romsdal 2007 Skriv ut
 Matchreport: 10. runde - fredag, 29 juni 2007 - 18:30 h
Dahle vs Vestnes Varfjell
4 1

Match details

Match Date: fredag, 29 juni 2007
Match Time: 18:30 h
Referee: Jan Roger Strømsvåg
 
Attendances : 45


Events

Mål
  Kamper

    Summary

   Dahle - Vestnes Varfjell 4-1 (1-1)
   3. divisjon Nordmøre/Romsdal. Dahle kunstgresspark, 45 tilskuere
   Mål:  1-0 (32) Bjørnar Bugge, 1-1 (44) Ronny Leikarnes, 2-1 (75) Jan Roger Angvik, str., 3-1 (88) Svein Magne Aaasgård, 3-1 (90) Eirik Johansen
   Dommer: Jan Roger Strømsvåg, Sunndal
   Gult kort: Angvik, Dahle
   Vestnes Varfjell (4-5-1): Marius Sivertsen, Ørjan Tangen, Bjørn-Vegard Løvik, Anders Jørn Neraas, Per Kristian Os Nakken, Tommy Kanishi Andreassen, (Tore Akselsen 80.), Alexander Connor, Yngve Solevågseide, Tarjei Rypdal Eide, Trond Klokset - Ronny Leikarnes

   Kampen:
   Vestnes Varfjell holdt Dahle til 1-1 et kvarter før slutt og var på veg mot et heldig bortepoeng, takket være et fantastisk mål av Ronny Leikarnes rett før pause. Spissen skjøt på halv volley rett i mål fra 25 meter og skrått hold og utlignet til 1-1. Dahle var best og skapte flest sjanser, spesielt før pause. Men i andre omgang kom Vestnes Varfjell bedre med og holdt stand til 15 minutter gjensto. Da dømte dommer Jan Roger Strømsvåg et omdiskutert straffespark til heimelaget, som gikk opp til 2-1. Vestnes Varfjell hadde sjansen til å utligne til 2-2 på et frispark fra Tore Akselsen som traff innsiden av stolpen. I stedet økte Dahle ytterligere to ganger helt i sluttminuttene og fire minutter på overtid, og vant til slutt 4-1.
   Dahle ligger på plassen før Vestnes Varfjell på tabellen, men har forsterket laget solid i sommer. Det fikk gjestene straks merke. De to nykommerne Jan Roger Angvik (fra KBK) og Bjørnar Bugge (fra AK) var sentrale i mye av vertenes spill. Angvik som playmaker på midtbanen, med Bugge som oppspillspunkt helt framme.
   Kampen startet med en brukbar mulighet til Vestnes Varfjell. Et fint angrep ble avsluttet med heading rett på keeper fra Tommy Kanishi Andreassen.
   Det var likevel Dahle etter hvert festet et solid grep og etter hvert skapte flest sjanser før pause. Vestnes Varfjell forsvarte seg godt, og det skulle gå over halvtimen før heimelaget fikk nettkjenning. Det var Bugge som etter en duell med Vestnes Varfjell-målvakt Marius Sivertsen greide å snappe ballen ved dørlinja og fikk skyte i åpent mål. Før dette hadde Dahle blant annet et skudd i tverrliggeren.
   I motsatt ende hadde Vestnes Varfjells bestemann, Tarjei Rypdal Eide, en god sjanse på en heading etter et Trond Klokset-frispark, men Dahles keeper fikk slått ballen over.
   Ronny Leikarnes sørget likevel for kampens prestasjon i Dahle kunstgresspark. Trond Klokset lag framspillet i omgangens siste minutt. Leikarnes smelte til på halvspretten fra skrått hold, et stykke utenfor hjørnet av sekstenmeteren. Ballen føk i en bue inn i lengste hjørne.  
   Andre omgang ble jevnere, og gjestene hadde to store sjanser til å gå i ledelsen. Først kom ballen for brått på Trond Klokset rett foran mål, og ballen gikk til keeper i stedet for i nettaket. Så fikk laget frispark på hjørnet av 16-meteren etter at Dahles keeper hadde tatt ballen med hendene utenfor "boksen". Tommy Kanishi Andreassens forsøk kom i retur, men Yngve Solevågseide fikk ikke fyrt av i tide.
   Etter hvert overtok Dahle som førende både i banespillet og i sjansestatistikken. De måtte likevel har hjelp av et straffespark for å ta ledelsen på nytt. Dommer Strømsvåg mente midtstopper Anders Jørn Neraas dyttet Bugge i ryggen i en hodeduell. Vestnes Varfjell-spillerne var uenige, og mente Neraas bare vant duellen. Angvik satte ballen i mål fra straffemerket. Da var det bare 15 minutter igjen av kampen. 
   Vestnes Varfjell fikk sjansen til å utligne bare fem minutter etter. Igjen var det frispark fra fin posisjon. Innbytter Tore Akselsen viste at han har en god skuddfot. Frisparket smalt på innsiden av stolpen.
   I stedet for utligning kom Dahle på en gjennomløpning og økte til 3-1 via keeper ved Svein Magne Aasgård. Dommeren godkjente, selv om Vestnes Varfjell-spillerne mente å ha sett linjemannens flagg oppe. Det ble lagt til mange minutter i kampen - uvisst av hvilken grunn - og i det fjerde overtidsminuttet skjøt Eirik Johansen inn 4-1. Det var også siste spark på ballen i denne kampen.
   Ronny LeikarnesFor Vestnes Varfjell var kampen en stor skuffelse. Laget møtte bedre motstand enn i de to siste kampene, men sleit veldig med å få igang sitt spill. Dahle er et fysisk tøft lag som spiller mye langt, og Vestnes Varfjell sleit med å finne mottrekk. Altfor mye av mye av kampen var laget i forsvarsposisjon og Ronny Leikarnes ble ofte hele alene på topp. Kantene Trond Klokset og Tommy Kanishi Andreassen kom ikke til sin rett på den smale banen. Best på Vestnes Varfjell mener vi Tarjei Rypdal Eide var. Midtbanespilleren jobbet uttrettlig gjennom hele kampen og er på veg mot god, gammel form.
   Neste kamp er alt onsdag, da kommer Midsund på besøk til Vestnes idrettspark til siste kamp i vårsesongen.