Banner

Tidligere vinnere

Cupen har vært arrangert årlig siden 1988.

1988:  Skodje

1989:  Tomrefjord

1990:  Tomrefjord

1991:  Tomrefjord

1992:  Fiksdal/Rekdal

1993:  Tomrefjord

1994:  Team Rekdal

1995:  Team Rekdal

1996:  Tomrefjord
1997:  Team Rekdal
1998:  Brattvåg
1999:  Exil TIL
2000:  Gossen
2001:  Exil TIL
2002:  Solution
2003:  Solution
2004:  Vestnes Varfjell
2005:  Solution
2006:  Mørejarlene
2007:  Vestnes futsal
2008:  Solution
2009:  Les Bleues
2010:  ViStiller
2011:  Reirgjenga
2012:  Reirgjenga
2013:  Hol's Eight
2014: Vestnes futsal
2015: Eirik Hestad returns
2016: Vikebukt futsal
2017: Kråpet Ultras
2018: Simon e redd
KRJT: Dette er troppene og kampoppsettet andre juledag PDF Skriv ut E-post
Skrive av Knut Øyvind Hoem   
måndag 23. desember 2019 17:36

Ni lag er påmeldt til Kjetil Rekdals juleturnering som Vestnes Varfjell arrangerer i Vestneshallen andre juledag. De er fordelt på to puljer slik:  A: BMI, Long Beach, Fotball i jula og Tomra.

Pulje B: Reprise fra 2016?, Lokomotiv Manila, M#, Bench Boost og Børs Café.  Første kamp er klokka 9.15 og finalen er klokka 14.45.

SJÅ HEILE KAMPOPPSETTET HER DER DET OGSÅ RESULTATA BLIR OPPDATERT DIREKTE

Under kan du lese alle troppene slik dei er presentert på facebooksidene til turneringa:

 

 

Fotball i jula kommer med følgende tropp: Ole Håkon Lien, Lars Håvard Lien, Marius Ulla, Bård Olav Hjelvik, Magnus Nerheim, Kjetil Balstad og Audun Mauricio Leikarnes.

Vår vurdering: Et lag som er hardtarbeidende og kan frustrere motstanderen med sin innsats. Vi tror derimot ikke det er nok til å havne blant de fire beste.

 

 

 

Vestnes futsal har skiftet navn. At de nå kaller seg BMI henger nok sammen med alderen på spillerne. De melder følgende

SpillertroppTommy Kanishi Andreassen
Jørgen Gravdehaug
Karl Arne Stokkeland
Mats Inge Skorgenes
Thomas Andre Brastad
Nirut Mjøs
Erlend Søberg
Tom Andre Tomren
Simen Djupvik

Manager: Simon Tomren

Vi har spillere som Karl Arne som kan gjør akkurat hva han vil på kunstdekket. Jørgen med sine eminente såledragninger og Mats Inge med sin seriøsitet og lange bein. I tillegg har vi en taktisk og disiplinert lagleder på benken, Simon.

Tap og vinn med samme sinn. Vi kommer oss til finalen, enkelt og greit.

Vår vurdering: Dette er et lag med solid rutine, samt flere gode spillere. Stokkeland, Andreassen og Gravdehaug er spillere som kan avgjøre mye med sine tekniske finesser. Skorgenes er ikke spesielt teknisk og passer best på ei tung gressbane, men veier det opp igjen med innsats og glød. Vi tipper dette blir et av finalelagene.

 

 

BENCH BOOST har kommet med deres foreløpige lag. Bendik Breivik sier følgende: Jobbes med et par navn, men foreløpig tropp; Bendik Breivik, Ola Veland Husøy, Ragnar Sporsem og Elias Arntsen og Viktor Eikebøs Kompisgjeng som har store ambisjoner. Går uten tvil for bøtta. Ola og Ragnar spilt futsal fra tidenes morgen og innehar enorme tekniske ferdigheter. Ragnar har dessverre en lei tendens til å se det røde...men gud for en bakspiller. Ola spille kun på ett touch. En fryd for øye. Viktor «skjermen» Eikebø. Både teknikk og skjerm. Fantastisk framspiller. Elias Arntsen en mega kandidat til turneringens beste spiller. Tidligere stortalent på Molde 2, men etter ett år i USA med fri tilgang til drive-through og Budweiser har den tidligere lette kvikke spilleren blitt en mer tung og kraftig plugg. Ekstrem ryggtavle som gjør han umulig å ta fra ball. Lagets stjerne. Meg selv, Bendik, limet i gruppa, holder ok nivå med ball. Seig, men dog ekstrem skjerm.

Vår vurdering: Tror dette laget kan bite fra seg i årets turnering. Tror ikke de holder helt inn til finalen, men ingenting er umulig om vi tenker tilbake til vinnerne i 2016.

 

 

Børs Cafè har meldt inn sine spillere til turneringen. De har en spiller i troppen som har erfaring fra «eliteserien», samt vært lagkamerat med John Carew. Det skal sies at denne erfaringen stammer fra tv-serien Heimebane.

Jonatan Orrem melder følgende:
Spillertropp: Jørg dahle Haugland, Anders Aure, Bendik Mauseth aka Tommy Gabrielsen, Fredrik Solemdal Sæther, Jostein Blindheim, Jonas Jørgensen, Ole Christian Skarvøy, Anders Flo, Jonatan Orrem og Thomas Røvik

Tommy Gabrielsen er alltid en spiller og se opp for grunnet hans eliteserie rutine, Jonatan Orrem kan være farlig første 30 sekundene fram til krampa tar han, Thomas "Pilot" Røvik, styrer spillet som en pilot styrer et fly og Jonas Jørgensen sin dødelige venstrefot skal man ikke gi alt for god plass til å fyre løs fra, han har i tillegg over 1500 fut-kamper på fifa 20 å rutte med.

Ambisjoner: Rekke ferga og finne hallen i tide til første kamp.

Vår vurdering: Dette er et lag som vi ikke har spesielt godt kjennskap til, men tror de er et middels lag som kan bite fra seg om alt stemmer.

 

 

Spillertroppen til M3 er klar og kommer med følgende: James Evensen Knudson, Sivert Vårdal, Sivert Ohr, Jakob Hoem Aasen, Stian Hoem, Vegard Bakken Venaas, Odin Bellingmo og Arnstein Lillevik.

Hærfører, Sivert Ohr, sier følgende om gutta fra andre siden av fjorden: Vi er tt godt lag. Mye skjermer, men med teknikere som Arnstein «Gud» «skålas messi» Lillevik så bli dette bra. Vi har det vi vil påstå er turneringene beste keeper, James. Han er forbanna god og kjekk. Ellers har du en seig Aasen og Vårdal, men de har gode ferdigheter. Tvillingene fra millitæret Stian og Vegard ryktes å være i god form. Vi satser på semifinale eller finale.

Vår vurdering: Laget er muligens en kandidat for en semifinale, men må nok «krype langt ned i kjelleren», samt ha mye stang inn for å nå en finale.

SISTE: M3 melder om endringer i spillerstallen. Odin Bellingmo og Arnstein Lillevik må melde pass dessverre. De har erstattet karene med Elias Haugland og Simen Beck.

 

 

 

«Reprise av 2016?» Kommer med følgende melding: Spillertropp: Jørgen Hovde, Vegar Skare, Justin Berild Sætre, Amund Stavem, Svein Erik Lange Male, Ørjan Tangen.

Vi er et komplett mannskap med Svein som rivjern, Vegar som løpsmaskin og tunellekspert, Justin som alltid er på rett plass til rett tid og Amund som enkelt og greit er den beste spilleren i hallen. I tillegg har vi en ustabil keeper, som er mer glad i å score mål enn å holde buret rent. I år har vi også fått inn en mann som kan bidra med kynisme, uthaling av tid og enda mer overtaling av dommerne, nemlig Ørjan. Vi har ingen playmakere, da vi er et lag som går for kollektivet og marginene. Våre ambisjoner er å gjøre minst mulig og få Tommy Kanishi like langt nede som etter finaletapet 2016. Enten så vinner vi hele turneringen, eller så ryker vi i gruppa. Kommer mest an på dommerne og kvaliteten på pølsene i kiosken.

Etter vår mening er dette et ustabilt lag med tanke på hva de gjør 1.juledag. Av erfaring bruker halve laget å være ute på Ridderkroa 1.juledag og kommer rimelig redusert til første kamp. De har en klassespiller i Amund Stavem som kan avgjøre kamper aleine, men de er helt avhengig av at han presterer. Vi tror de ryker i innledende spill.

 

 

Spillertroppen til Lokomotiv Manilla er klar:
Fredrik Bergslid, Adrian Ugelvik, Jakob Nyland Ørsahl, Elias Mittet, Iver Flønes, Anders Iversen og Ole Sebastian Sundgot

Vi tror dette laget vil være en av favorittene til å gå hele veien. De er unge, men innehar mye kvalitet i laget.

Ugelvik som er hærfører for gutta kan fortelle at deres to playermakere må være Elias Mittet og Jakob Nyland Ørsahl. Mittet storspiller for tiden i Sogndal og har massevis av erfaring fra A-treninger der. Meget god futsalspiller med slepen teknikk ,et godt blikk og god sans for mål. Nyland Ørsahl har denne sesongen fått sitt gjennombrudd på Moldes A-lag. Fantastisk nærteknikk og kan dra av hvem som helst. Det er til han gutta ser om de sliter og trenger en matchvinner. Ifølge Ugelvik har de ambisjoner om å gå helt topps. Det er tredje gang vi stiller i denne turneringen. Gutta øyner sjansen mer en noen gang. Alt annet en førsteplass vil være en gedigen skuffelse, sier unggutten.

 

 

 

Tomra stiller med følgende tropp: Sander Dahle, Michael Tomren, Daniel Sundet, Yngve Frostad, Ole Martin Lid, Gunnar Rune Eik og Aleksander Solbakken.

Gutta fra Tomrefjord har et lag med god rutine som kan slå godt fra seg. De stiller med turneringens eldtste i Gunnar Rune Eik. Selv om beina ikke går like fort, så vet han hvor målet står hen. Kl 10.15 møter de BMI. En kamp Tomra er underdogs, men kan fort ta skalpen til BMI-gutta, da de kommer til å mobilisere alt i denne kampen. Ryktes at Skorgenes og Andreassen ikke fikk ned julematen i går pga frykten for disse karene.

 

 

 

Long Beach stiller følgende karer: Knut Stian Eik, David Sissoko, Jonas Lervik, Audun Løkke, Håkon Kjørvik, Adrian Liabø og Juan Larsen.

De har som målsetting å sende hjem Lokomotiv Manilla i skam. Knut Stian Eik sier at Lokomotiv er et oppskrytt lag og har er stort håp om å møte de i et sluttspill. Han vil da på egenhånd senke gutta fra Molde med sine knallharde og velplasserte skudd.

Vår vurdering: David Sissoko forsover seg, Liam får strekk, Jonas får strekk og Knut Stian tråkker over. Ryker i første sluttspillkamp.

 

 

Bjørn Myklebust, Henning Sunde, Svale Leren og Johnny Svensli er dommere under årets turnering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert torsdag 26. desember 2019 11:17