Banner
Godt angrepsspill av G16 PDF Skriv ut E-post
Skrive av Kristian Skålhavn   
tysdag 04. april 2006 13:46
(Vestnes Varfjell 1 – Træff 1 5-2 (3-1) Mandag den 3. mars gjestet Træff 1 Vestnes idrettspark. Træff 1 er et av de sterkeste lagene i fylket og var blant annet det laget som seiret over våre gutter i finalen i Mørecup.

Vestnes Varfjell 5
Træff 2
Treningskamp G16
Vestnes idrettspark
3. april 2006
Mål:
Elling Olafsen 2
Simen Brennvik 1
Audun Leikarnes 1
1 selvmål
Målgivende:
Audun Leikarnes 1
Simen Brennvik 2
Målsjanser: 14-8 
Banens beste:
Simen Brennvik

1. omgang
Gjestene kom best i gang og skapte to store sjanser tidlig i omgangen, hvor den ene sjansen endte i mål. Etter dette kom VVIL 1 mer inn i kampen og tok etter hvert over banespillet. Sjansene ble produsert på løpende bånd og resultatet til pause var 3-1 til hjemmelaget.

2. omgang
De første 25 min. av andre omgang spilte våre gutter bra og produserte flere store sjanser uten å score. Etter hvert kom Træff mer inn i kampen og produserte en rekke veldig store sjanser, som resulterte i en redusering. I denne perioden var det stor strekk i hjemmelaget og Træff kunne raskt puttet et mål eller to til. Etter dette våknet våre gutter og scoret to fine mål på kontringer.

På en dag med forsvarsspill under normalen, er det godt å kunne glede seg over godt angrepspill og et veldig sterk resultat.

Merk: Hjemmelaget manglet tre sentrale spillere som normalt ville vært i startelveren.

 

 

Sist oppdatert tysdag 04. april 2006 18:24